Happy healthy conscious lifestyle

Feel like your best self in a 90-day coaching program

 

Transform your relationship with food

 

Als je een vreselijke dag hebt gehad, wat zou je dan moeten doen? Eten!

 

Als je een fantastische dag hebt gehad, wat zou je dan moeten doen? Eten!

 

Als je je verveel, wat moet je dan doen? Eten!

 

Foodmarketing

 

Tientallen jaren van foodmarketing hebben ons geleerd om voedsel te zien als de go-to-oplossing in elke levenssituatie. Er zijn twee grote problemen hier: Deze manier van denken plaatst mensen in een voedselgevangenis; het geeft voedsel de kracht om ons emotionele en fysieke leven te definiëren en te beheersen. Bijna alle boodschappen over voedselmarketing wijzen op sterk bewerkt voedsel dat mensen ziek, te zwaar en qua voedingswaarde beroofd maakt.

 

Maakt het lezen van dit je niet boos en ongelofelijk verdrietig tegelijkertijd? Als je het zat bent met deze disfunctionele benadering van het voeden van onszelf, ben je op de juiste plek.

 

Juiste plek

 

Als je alles hebt geprobeerd, maar nog steeds geen of onvoldoende overtollig gewicht hebt kunnen verliezen, dan ben je op de juiste plek.

 

Als je het beu bent om je machteloos te voelen rond bepaald voedsel en echt van gezonder eten wilt genieten (maar je weet niet zeker of dat wel mogelijk is!), Ben je op de juiste plek.

 

Als je doelen en dromen hebt die zo veel gemakkelijker te bereiken zouden zijn als je meer energie, betere slaap en verbeterde focus had, ben je op de juiste plek.

 

Wat is WildFit 90?

 

WildFit 90 is een transformatief gezondheidsprogramma dat u leert hoe u permanent kunt veranderen hoe u denkt over voedsel en wat u eet. Dit is een voedingsmethodologie die werkt voor mensen die gewicht willen verliezen, gewicht willen winnen of behouden, atleten die op zoek zijn naar topprestaties, of eigenlijk iedereen die langer en met meer vitaliteit wil leven.

 

WildFit 90 leert je hoe je je hersenen kunt trainen om te stoppen met het eten van voedsel dat niet goed voor je is en om te beginnen met het eten van voedsel dat je echt voedt en volop energie geeft.

 

Tijdens deze 90-daagse ervaring leer je:

  • Hoe te werken met de 6 Menselijke Hungers, zodat je hunkert naar behoren kunt interpreteren (omdat je lichaam eigenlijk niet een hele halve liter ijs wil!)
  • Hoe te eten in lijn met de 4 natuurlijke voedselseizoenen voor mensen
  • Welke voedingsmiddelen het lichaam vertellen om naar het voorjaar te gaan (het vetverbrandingsseizoen)
  • Bewezen mindset en gedragstechnieken om ervoor te zorgen dat je jezelf zNOOIT weer machteloos voelt voor eten
  • Hoe toegang te krijgen tot je intuïtie (in plaats van wilskracht) om je voedselkeuzes te sturen, en nog veel meer.

 

Het video-trainingsprogramma van WildFit

Door middel van meer dan een dozijn diepgaande video’s, zal onze oprichter, Eric Edmeades, je door de eetgewoonten en levensstijlveranderingen begeleiden die de kern vormen van de WildFit-filosofie. Eric’s stijl is gemoedelijk en nuchter, dus je zult geen verwarrende wetenschappelijke termen tegenkomen. Elke videotraining is direct en gemakkelijk te begrijpen.

 

Wekelijkse LIVE coaching sessies met een gecertificeerde WildFit Coach

Elke week doe je mee aan een LIVE video-coachingsessie waar je directe ondersteuning en feedback krijgt van een Certified WildFit Coach. Deze wekelijkse coachingsessies zijn een tijd om in te checken, om aangemoedigd te worden en om uw vragen beantwoord te krijgen.

 

Private WildFit Community Space

Vastleggen (en vasthouden) aan elke verandering van levensstijl is dat veel gemakkelijker wanneer je omringd bent door gelijkgestemde mensen. Deze privégroep helpt je op de goede weg te blijven en een rijke bron te zijn voor recepten, motivatie en ondersteuning.

 

Living WildFit E-book

Dit e-boek helpt je alles wat je in WildFit 90 leert te integreren zodat na afloop van het 90 dagen durende programma je een duidelijke routekaart hebt om op de WildFit manier te blijven leven.

 

Opnames van alle LIVE coachingsessies.

De opnames zullen van pas komen als je een van de live coachingsessies moet missen. Herlees ze zo vaak als je wilt, gedurende je toegangsperiode van zes maanden.

 

The next challenge start op 1 juli 2019