_Z4A9009
Over ons

Onze passie

Op één of andere manier zijn onze paden gekruist in de wereld van een healthy lifestyle. Als je na het lezen van dit stukje het gevoel hebt dat het wel zal klikken tussen ons, dan zijn we er zeker van dat je een manier zult vinden om samen met ons aan de slag te gaan. We kijken er in ieder geval naar uit!

 

Onze grootste passie is om mensen op het gebied van gezond leven en zelfontwikkeling te helpen, te inspireren en naar het hoogste niveau te tillen. Wij geloven heilig in een happy mind, happy body & happy soul.

 

Ga je mee op jouw healthy journey?

 

Hoe het begon

 

Nerja mei 2014, Ricardo en ik lagen heerlijk te relaxen op het strand en waren lekker aan het fantaseren over onze toekomst, zowel werk als prive gerelateerd. Een van onze grootste dromen, het bouwen van ons eigen huis, werd al gerealiseerd. Wat zou je nog willen met je werk vroeg Ricardo aan mij en waar wil je over een jaar met trots op terug kunnen kijken? Ik werkte op dat moment als HRM-er bij een organisatie en na de terugkeer van mijn zwangerschap was alles compleet veranderd en voelde ik me echt een dood vogeltje dat totaal niet tot haar recht kwam binnen de organisatie. Ik was niet gelukkig en kwam iedere dag met tegenzin thuis.

 

“ Dat ik ontslag heb durven nemen en voor mezelf ben begonnen en mijn passie kan gaan volgen antwoordde ik op zijn vraag. De gedachte hieraan voelde zo bevrijdend. Ik wil optimaal genieten in het leven en alles eruit halen! Op mijn 85e wil ik niet terugkijken op mijn leven van “had ik maar”.

 

Ricardo werkte op dat moment als eigenaar/creatief directeur voor een eigen kledinglabel/ groothandel. Hij had het nog wel naar zijn zin, maar sprak wel uit dat hij over een paar jaar wel weer een keer iets anders zou willen. Hij zei tegen mij: ik zou in de toekomst heel graag met jou samen willen werken om mensen te helpen gezonder en langer te leven. Daar word ik echt heel gelukkig van en krijg ik energie van.

 

In 2015 zijn we deze droom werkelijkheid gaan maken en zo is Note To Self ontstaan. Met veel enthousiasme zijn we opleidingen op het gebied van voeding, (lifestyle)coaching, hormonen, intermittent fasting, personal training gaan volgen.

 

Onze kracht

 

Als ervaringsdeskundigen op het gebied van voeding, lifestyle, sport, gezond leven, nemen we je graag mee in onze way of life en delen we graag onze ervaringen met jou. Wij worden heel blij van o.a. gezond en lekker eten, sporten, rust in ons hoofd en plezier maken. Deze way of life geeft ons ontzettend veel energie en we streven naar een continue balans hierin. We voelen ons fit en zitten lekker in ons vel. En niet onbelangrijk, dit alles heeft een positieve doorwerking op ons gevoel van geluk!

 

Net als vele anderen, draait het bij ons om het continue vinden van de juiste balans. En deze te behouden! Dat valt niet altijd mee in het hedendaagse hectische leven waar alles om tijd en prestige draait. Ook hier hebben wij allebei zeker ook onze zoektocht en uitdagingen in gehad.

 

Laat ons je motiveren en inspireren, durf jij de uitdaging aan?