Happy healthy conscious lifestyle

Laura-18zw-1_lr
Over mij

Mijn passie

Op één of andere manier zijn onze paden gekruist in de wereld van een healthy lifestyle. Als je na het lezen van dit stukje het gevoel hebt dat het wel zal klikken tussen jou en mij, dan ben ik er zeker van dat je een manier zult vinden om samen met mij aan de slag te gaan. Ik kijk er in ieder geval naar uit!

 

Mijn grootste passie is om mensen op het gebied van gezond leven en zelfontwikkeling te helpen, te inspireren en naar het hoogste niveau te tillen. Ik  geloof heilig in een happy mind, happy body & happy soul.

 

Ga je mee op jouw healthy journey?

 

Mijn kracht

 

Als ervaringsdeskundige op het gebied van voeding, lifestyle, sport, gezond leven, neem ik je graag mee in my way of life en deel ik graag mijn ervaringen met jou. Ik word heel blij van o.a. gezond en lekker eten, sporten, rust in mijn hoofd en plezier maken. Deze way of life geeft mij ontzettend veel energie en ik streef naar een continue balans hierin. Ik voel me fit en zit lekker in mijn vel. En niet onbelangrijk, dit alles heeft een positieve doorwerking op mijn gevoel van geluk

Net als vele anderen, draait het bij mij om het continue vinden van de juiste balans. En deze te behouden! Dat valt niet altijd mee in het hedendaagse hectische leven waar alles om tijd en prestige draait. Ook ik heb hier zeker mijn zoektocht en uitdagingen in gehad.

Laat mij je motiveren en inspireren, durf jij de uitdaging aan?