Ontspanning

 

Ontspannen leven is een keuze! Het is doen wat je wilt doen – en zijn wie je wilt zijn. Je goed voelen en vertrouwen hebben in jezelf en in de toekomst. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar?

 

We zijn afgedwaald

Veel mensen leven met stress: we zijn druk bezig deadlines te halen, doelen te bereiken, moeizame relaties te onderhouden en onszelf te ontwikkelen. Daar is niets mis mee, maar vaak wordt het allemaal nogal krampachtig. We lopen continu op onze tenen en zijn in ons hoofd alleen maar bezig met de dingen die nog gedaan moeten worden.

 

Je hebt maar één leven

Het leven is geen generale repetitie. Dat is één van de 10 misverstanden over het leven. Het leven is de finale en daarna valt het doek, tenzij je in reïncarnatie gelooft. Je kunt op je honderdste moeilijk zeggen: “Geef me nog maar een millennium, ik wil nog veel meer doen.” Maak het beste van dit leven, hier en nu. Kies voor nieuwe ervaringen, bezoek nieuwe landen, leer nieuwe mensen kennen. Vergeet niet te doen wat je echt wilt doen.

 

Je hoeft geen stress te hebben

Stress is meestal een (onbewuste) keuze. Je kiest ervoor, hoe raar het ook klinkt. Stress is het verschil tussen wens en werkelijkheid: Je wilt dat de realiteit anders zou zijn. En wel nu meteen! Je hebt maar twee keuzes om te ontspannen: of anders tegen de realiteit aankijken, of actie ondernemen.

 

Genieten tot je erbij neervalt.

We geloven dat iedereen het leven kan leiden dat hij of zij wilt. We kunnen kiezen voor ontspanning, geluk, blijdschap en plezier. We kunnen stress, vervelend werk, moeizame relaties en een gebrek aan tijd achter ons laten. Door betere keuzes te maken.

 

Uiteindelijk is een ontspannen leven een leven met veel hoogtepunten en weinig dieptepunten. Veel goede dingen die vanzelf gaan en minder krampachtig zijn. Veel dromen die uitkomen en weinig verlangens die onvervuld blijven. Want dat is de bedoeling van je leven: genieten tot je erbij neervalt!

 

Ons aanbod is ademcoaching & slaapcoaching

 

Ademcoaching

 

90% van de mensen benut slechts 30% van zijn ademcapaciteit!

 

Gek genoeg wil dat niet zeggen dat het merendeel van de mensen problemen heeft met de longen of luchtwegen. Wel betekent het dat we onszelf onbewust beperken, om fysiek vol en diep te ademen. Onze houding speelt daarin een rol maar ook het onbewust aanspannen van spieren in “ontspannen” toestand als gevolg van stress of vastgezette emoties zorgt voor een beperkte doorstroming van de adem.

 

Ademcoaching helpt je om weer voller en dieper te ademen met alle positieve gevolgen van dien. Het is zó krachtig en effectief dat het direct zorgt voor resultaten op fysiek, mentaal & emotioneel en spiritueel niveau.

 

Slaapcoaching

 

Hoewel we bijna een derde deel van ons leven slapen, denken we er meestal niet zo over na. Goed slapen is tenslotte een van de drie pijlers (ontspanning) onder een gezond leven, even belangrijk als gezond eten en regelmatig bewegen. Door middel van praktische, deskundige adviezen helpen wij je natuurlijk beter slapen. Met als resultaat een happy healthy lifestyle!