Happy healthy conscious lifestyle

shutterstock_507966997-Bewerkt-1100x500
Supplementen

EQ Essential vitaminen & mineralen

Eqology Essential is het gezondheid supplement dat de meest beschermende voedingstoffen combineert van s’werelds beste superfoods. Sommige mensen blijven gezonder, leven langer en verouderen langzamer als ze voedingstof tekorten voorkomen in hun voeding. Een voedingsstof rijk dieet is de sleutel voor een langer leven en optimale gezondheid.

 

Zelfs iemand die heel bewust met voeding bezig is, zal het moeilijk vinden om genoeg voedingstoffen binnen te krijgen met krachtige ontstekingsremmende, antioxidanten en gezondheid-beschermende effecten. Je lichamelijk welzijn is minstens zo afhankelijk van de mineralen die je neemt als bijna elke andere factor. Mineralen helpen de gezondheid te ondersteunen van organen, botten en het immuunsysteem

 

Wie colloidale oermineralen inneemt, kan vaak een toename aan energie merken, het gevoel wakker en fit te zijn. Het weefsel wordt steviger. Chronische hoofdpijnen kunnen verdwijnen, evenals slaapstoornissen, rugklachten, te hoge bloeddruk, zenuwpijnen of maagzweren. Vaak wordt ook een positieve werking op de psyche waargenomen, de mensen worden evenwichtiger en kunnen beter omgaan met stress.

 

De auteurs constateerden dat met de inname van de oermineralen een toename van energie optreedt, slaap dieper, ontspannender en korter wordt. De geest wordt helderder en de concentratie neemt toe evenals lichamelijke en psychische draagkracht. Ook huid en haar profiteren zichtbaar. Kleine kwaaltjes, die ook bij gezond levende mensen met toenemende leeftijd optreden, verdwijnen.

 

Bel of mail voor meer informatie, we vertellen je er graag meer over!

 

Als je met de Eqology producten wilt starten ga je naar eqology.com, klik rechtsboven op login, voer bij EQ ID nummer het volgende nr in: 8374977. Na het aanmaken van een account kan je producten bestellen in deze webshop.