2017-8-3_JFit-Kettlebell-Exercises-to-Strengthen-Your-Back
Beweging

Kettlebell training

De Kettlebell wordt ook wel ‘s werelds enige draagbare ‘Total Gym’- genoemd. Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt Kettlebell training het mogelijk om kracht-, flexibiliteit, stabiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen.

 

Vetverbranding

 

The Original Kettlebell™ biedt een training waarmee je, ongeacht je huidige trainingsniveau, sneller dan ooit je persoonlijke doelstelling kunt behalen. Succesvol afslanken en/ of strakker worden!

 

Geen enkele trainingsvorm brengt je vetverbranding zó snel op gang als een explosieve Kettlebell training! De veelzijdigheid van de diverse oefeningen, de combinatie van cardio-, kracht- en flexibiliteitstraining in één en de enorme transfer naar andere takken van sport, maakt Kettlebell training tot een trainingsvorm die iedereen wel iets te bieden heeft!

 

Voor wie?

 

Kettlebell training is voor iedereen geschikt! Jong of oud, dik of dun, getraind of ongetraind. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren, en kunnen indien gewenst aan iedere situatie worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan revalidatie training of blessure behandeling. Je hoeft geen eigen kettlebell te hebben. Note To Self heeft genoeg kettlebells in verschillende gewichten staan.

 

De voordelen

 

Snel en eenvoudig te leren

Kettlebell oefeningen zijn voor iedereen makkelijk te leren en ze zijn zeer veelzijdig. De kettlebell is compact en je hebt er maar één nodig voor een effectieve en intensieve training van je hele lichaam!

 

Kettlebell training is een zeer korte training

We leven in een snelle en hectische samenleving. Veel mensen hebben geen tijd om uren in de sportschool door te brengen. Ook hier biedt de korte, intensieve kettlebel training uitkomst.

 

Kort maar krachtig

De kettlebell oefeningen zijn zo intens dat een 20 à 30 minuten trainen met een kettlebell gelijk staat aan ongeveer anderhalf uur fitness! Drie keer per week 30 minuten trainen geeft na één maand al duidelijk zichtbare resultaten.

 

Meer energie en vitaliteit voor iedereen

Kettlebell oefeningen zullen je meer energie geven voor je dagelijkse activiteiten. Je zult je vitaler en gezonder voelen. Het is nooit te laat om te beginnen, door de eenvoudige trainingen is het geschikt voor iedereen!

 

Durf jij de uitdaging aan met de ijzeren wonderballen die je vet wegsmelten?!

_Z4A8987

Laura

Kettlebell expert