Happy healthy conscious lifestyle

Access Bars changed my life

Access Consciousness changed my life!

Ik krijg vaak vragen over wat de bars zijn, wat het voor je doet, hoe het in zijn werk gaat etc. Graag deel ik mijn ervaringen met je!

Access bars? Toen ik voor het eerst met Access Bars in aanraking kwam, wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik had er nog nooit van gehoord. Nieuwsgierig als ik ben ging ik erover lezen en filmpjes kijken op youtube. Mijn eerste reactie was: wat is hier anders aan dan de vele andere dingen die ik al heb geprobeerd op energetisch vlak. En wat kan het aanraken van 32 punten op mijn hoofd veranderen? Maar zo nieuwsgierig als ik ben, kon ik het natuurlijk niet laten om het zelf te gaan ervaren.

Het klinkt bizar, maar sinds het ervaren van de bars heb ik een enorme mentale shift gemaakt. Van het een op het andere moment is er veel meer rust in mijn hoofd. Ik voel, ervaar en doe dingen anders.

Mijn partner en ik zijn allebei zelfstandig ondernemer, we hebben samen drie kinderen, we houden er een sportieve gezonde leefstijl op na, we zijn continue bezig met onze persoonlijke en professionele ontwikkeling. We willen graag tijd hebben voor elkaar en voor onze vrienden om leuke dingen te doen. Daarnaast hadden/ hebben we een chronisch slaaptekort door de kids en hebben we privé ook flink wat minder leuke dingen voor onze kiezen gehad. Dit alles bij elkaar, de positieve en minder positieve dingen hadden gezorgd voor spanning in mijn lichaam.

Niets is voor mij zoals Access Bars, dit springt er voor mij echt uit!

Toen ik op de behandeltafel lag voelde ik al heerlijke ontspanning over me heen komen. Alsof alle spanning in mijn lichaam weg werd gezogen en de verkramping en geladenheid verdween. De dag naar de bars had ik complete rust in mijn hoofd. Ik was me ervan bewust hoe druk ik normaal was met overtuigingen, oordelen, gedachten, tijdsdruk, “moeten". Alles was minder zwaar minder negatief beladen en ik heb een verruimd bewustzijn. Ik heb nu de ruimte om te bepalen of en hoe ik reageer en handel ipv direct te reageren en in mijn emotie te schieten. Ik durf nu volledig op mijn gevoel te vertrouwen! Mijn scepsis is dan ook helemaal verdwenen.
Zelfs mijn vriend en ik zijn zoveel meer geconnect door de bars. Ik doe alles nu met zoveel bewustzijn en dat creëert veel meer “ruimte" bij mij en dit heeft ook zijn positieve effect op hem en onze relatie. Ook is er meer ruimte gekomen in mijn werk en komen er nu dingen op mijn pad die ik niet had kunnen voorzien. Ik ben nu echt aan het creëren! En wat ik ook heel gaaf vind is dat ik het ook echt merk in de omgang met mijn kinderen. Ik ga nu veel bewuster en veel meer ontspannen om met situaties. Daardoor ben ik een leukere moeder en daar resoneren zij op.

Mede door mijn enthousiasme ben ik nu zelf ook classes mee gaan faciliteren.

Dit is wat Access Bars voor je kan doen! Er is niets zweverigs aan, is dit niet waar iedereen naar op zoek is?