28 Apr 3 ideeën om marmer aan je interieur toe te voegen

 

Een kandelaar, wastafel of zelfs aanrechtblad van marmer.

 

Tegenwoordig is het mogelijk om je hele huis met marmer in te richten. En als we mogen geloven blijft de marmertrend in 2017 nog wel even de huiskamer domineren. Maar met welke accessoires haal je het meeste uit deze trend? Wij geven je drie ideeën om marmer op een functionele manier in je interieur op te nemen.

 

 

 

  1. De bijzettafel

Een bijzettafel van marmer is de ideale manier om je kamer nét dat beetje extra te geven zonder dat het koud oogt en is nog functioneel ook. Koper en marmer vullen elkaar perfect aan en wanneer je deze twee trends met elkaar combineert, krijg je een elegante uitstraling. Warmte creëer je door er een ‘warm’ vloerkleed onder te plaatsen. En het fijne van een bijzettafel is dat hij bijna overal in je woonkamer – en zelfs slaapkamer – kan staan en makkelijk te verplaatsen is. Op die manier kun je blijven spelen in je interieur.

 

  1. Het dienblad

Een dienblad is een must have in elk huishouden. En met een marmer variant heb je ook een echte ‘eye catcher’ Naast dat het rustig oogt, is het ook erg functioneel in gebruik. Als je snel de tafel leeg wilt maken bijvoorbeeld. Of om je accessoires op één plaats te centraliseren. Een dienblad zorgt er dus voor een opgeruimd huis. En een opgeruimd huis zorgt op zijn beurt weer voor een opgeruimd hoofd.

 

  1. De snijplank

Als jij net iets anders dan anders wilt, denk dat eens aan een snijplank van marmer. Misschien niet voor dagelijks gebruik, maar zeer goed geschikt als kaasplankje of om warme maaltijden van de ene oven naar de andere te verplaatsen. Ook is een snijplank van marmer zeer hygiënisch, makkelijk schoon te maken en gaat erg lang mee. En tussen al die andere houten snijplanken is het een lust voor het oog.

 

Maak de look na:

SIDETABLE BLACK MARBLE

TABLE DIAMOND BLACK

BEN OURAIN RUG

GREY MARBLE TRAY

MARBLE CHOPBOARD